Persvoorstelling Rock Teralfene 2018

Gisteren 12 september 2018 verzamelden we op het kerkplein voor de persvoorstelling van de affiche van Rock Teralfene 2018. Gewillig en met een grote glimlach poseerden we voor de hongerige persmeute. 😉

Bij deze willen we de journalisten en fotografen danken voor hun aanwezigheid en hun inzet om de nodige aandacht aan Rock Teralfene te schenken. Dat is van grote waarde voor onze organisatie.

Extra dank aan fotograaf Michel Verdoodt, omdat we onderstaande foto mogen gebruiken voor onze website.

 

Foto: Michel Verdoodt

Sluikreclame?

 

Sluikreclame voor Rock Teralfene in het verslag van de Hopdag op Ring TV? Waar dan?

 

Verkleedkoffer

Wie kinderverkleedkledij en/of andere accessoires heeft liggen die te klein zijn of die je niet meer gebruikt, graag een seintje.

Zo kunnen we een leuke verkleedkoffer samenstellen voor de kindernamiddag van Rock Teralfene…

Thanks! ?

 

Persvoorstelling Rock Teralfene 2017

De nieuwe bestuursploeg van Rock Teralfene stelde op 21 augustus trots de affiche van Rock Teralfene 2017 voor. Van de initiatiefnemers in 2011 blijft enkel Lesley Vanhoorebeek nog over. Joeri Bombeke, Jan Schelfhout en Joke Van Paemel zijn er ook al enkele jaren bij. Zij zochten voor deze editie naar jonge krachten met frisse ideeën en dat vonden ze in Bart Van Rossem, Kevin De Ridder, Yves Rondelez, Klaas Note en Thomas Steinhauer. Zo blijft de toekomst van het fijne dorpsfestival verzekerd.