Bereikbaarheid

Het festivalterrein van Rock Teralfene bevindt zich op en rond het kerkplein van (je raadt het nooit…) Teralfene, langsheen de Driesstraat en de Potaardestraat. Voor de veiligheid van de bezoekers zijn op de dag van Rock Teralfene het plein en de Driesstraat (tot de kruising met de Rozenlaan) verkeersvrij gemaakt (met uitzondering voor laden en lossen in de backstageruimte).

Te voet of met de fiets

Ben je uit de buurt? Dan raden we je zeker aan om te voet of met de fiets te komen. Aan de toiletten in de Potaardestraat wordt een fietsenstalling voorzien.

Met het openbaar vervoer

Dat is al wat moeilijker, maar niet onoverkomelijk. Zo kan je de trein nemen tot het station van Liedekerke en dan te voet naar Teralfene gaan (ongeveer 1,2 km, dus goed voor een deugddoende wandeling van een kwartiertje). Op de dag van Rock Teralfene rijden er geen bussen langs de Driesstraat.

Met de wagen

Kom je (al dan niet carpoolend) met de wagen? Teralfene is vlot te bereiken via de E40 (afrit Affligem). Komende van de E40 volg je de N208 richting Liedekerke (sla dus niet meteen rechtsaf in de Bellestraat richting Teralfene). Aan de rotonde met de prachtige beeldengroep van Patrick Van Craenenbroeck neem je de eerste afslag naar rechts en vervolg je naar de Driesstraat.

Er is geen parking voorzien aan het festivalterrein. Parkeren kan in de omliggende straten, maar hou rekening met het verkeersreglement en de buurtbewoners.