Kindernamiddag met Circodans

 14.00 - 18.00 uur 

Sinds enkele jaren maakt Rock Teralfene in de namiddag op ons festivalterrein ruimte voor de jonge pagadders om zich uit te leven.

Ons kinderfeest start om 14 uur, met allerlei animatie, springkastelen, kindergrime… Trekpleister dit jaar zijn de vrije initiaties circustechnieken voor kinderen vanaf 4 jaar. Onze engeltjes krijgen dus geen tijd om zich te vervelen, terwijl ouders en grootouders zien dat het goed is.

Circodans: vrije initiaties circustechnieken voor kinderen vanaf 4 jaar

Wie houdt niet van het circus? De kunsten van de circusartiesten blijven jong en oud fascineren. Dit jaar kan je tijdens de kindernamiddag van Rock Teralfene ook zelf je circustechnieken bijschaven.

Vanaf 14 uur tot 17 uur staan op ons terrein diabolo’s, balletjes, kegels, flowersticks, ringen, lasso’s, pedalo’s, eenwielers… uitnodigend uitgestald. Iedereen vanaf 4 jaar kan vrij kiezen wat hij of zij wil proberen. De begeleiders van Circodans staat klaar om te helpen, uitleg te geven, nieuwe trukjes te tonen en die ook aan te leren!

Drijvende kracht achter Circodans is Klaas Pattyn. Pattyn groeide op in een dansschool en sportcentrum. Hij gaf al op 16-jarige leeftijd danslessen en begon later ook circustechnieken aan jongeren te leren. In 2006 studeerde hij af aan de ‘Ecole de cirque de Bruxelles’, waar hij als 1 van de weinige Belgen het diploma van circuspedagoog behaalde. Met Circodans bezielt hij al 10 jaar circusateliers in Torhout, Deinze en Waregem. Ook geeft hij zelf shows, organiseert hij workshops en vakantiestages.

 »  Website Circodans
 »  Circodans op Facebook